Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نقش بادام و گردو در کاهش کلسترول

نقش بادام و گردو در کاهش کلسترول

در مورد مغزهاي گياهي سؤال اين است که چطور ممکن است مغزهاي گياهي که داراي چربي زيادي هستند براي کاهش کلسترول مفيد باشند؟
درست است که اين مغزها سرشار از چربي هستند(پنجاه درصد و بيشتر) ولي قسمت عمده چربي آن ها شامل اسيد چرب اشباع نشده با يک اتصال مضاعف، شبيه روغن زيتون است که براي کاهش کلسترول مفيد است و مانع اسيده شدن جزء مضر کلسترول نيز مي ‌شود. يکي از محققان بنام دکتر جن اسپيلر در آزمايشي از تعدادي مردان و زنان داوطلب، که کلسترول آن ها زياد و در حدود ۲۴۰ بوده است، درخواست کرد که مدت ۳ تا ۹ هفته روزانه حدود ۱۰۰گرم مغز بادام بخورد، و به گروه ديگري در همان شرايط توصيه کرد که روزانه معادل همان مقدار چربي، که در ۱۰۰ گرم بادام است، باخوردن روغن زيتون تامين کنند، و از گروه سومي در همان شرايط خواست که معادل همان مقدار چربي را با خوردن پنير تامين کنند. درنتيجه آزمايش مشاهده کرد که مقدار کلسترول به‌طور متوسط در گروهي که بادام خورده بودند ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از گروهي بود که از پنير استفاده کرده اند، و کاهش کلسترول در گروهي که روغن زيتون خورده بودند شبيه گروهي بود که از بادام استفاده کرده بودند. و اين منتقي است، زيرا قسمت عمده چربي روغن زيتون و بادام از نظرنوع اسيدهاي چرب مشابه است.


بنابراين، اگر بنابر آن چه تحقيق‌هاي علمي نشان مي‌دهد، روغن زيتون براي قلب مفيد است، مغز بادام نيز مفيد خواهد بود. مغز گردو نيز طبق تحقيقات جديدي که توسط محققان به عمل آمده بسيار مفيد است. در اين‌ باره، آزمايشي در مورد اشخاصي، که داراي کلسترول بهنجار هستند و، در عين حال، رژيم غذائي کم‌چربي داشته اند، به عمل آمده است. دراين آزمايش به يک گروه توصيه شده که در مدت يک ماه ، معادل ۲۰ درصد کالري غذائي خود، از مغز گردو نيز استفاده کنند(يعني حدود ۶۰ گرم مغز گردو در هر روز براي رژيم ۱۸۰۰کالري)، و در ماه بعد ديگر مغز گردو نخورند نتيجه آزمايش نشان داد در ماهي که از مغز گردو استفاده نکرده بودند کلسترول آن ها به‌ طور متوسط ۶درصد کاهش داشته ولي در ماهي که از مغز گردو استفاده کرده‌اند کلسترول آن ها ۱۸ درصد کاهش داشته است بنابراين خوردن مغز گردو از نظر کاهش کلسترول بر اثررژيم کم چربي نيز مي ‌افزايد و کلسترول را مقدار بيشتري کاهش مي ‌دهد. دکتر ويليام کاستلي که از کارشناسان بيماري‌ هاي قلب است نيز اين نظر را تاييد مي ‌کند و اظهار مي ‌دارد که کاهش کلسترول در اشخاصي که روزانه مقدار بيشتري مغز گردو مي‌خورند بيشتر از سايرين محسوس است ولي در عين حال همه محققان و دانشمندان تغذيه از نظر احتياط توصيه و تاکيد مي‌ کنند که در خوردن مغزهاي چرب گياهي به دليل اثري که در چاقي و ازدياد وزن دارند نبايد اسراف شود (سي گرم از مغزهاي گياهي در حدود ۱۷۰ کالري انرژي دارد) و توصيه مي‌ کند بهتر اين است که هر روز مقداري از مغزهاي گياهي جانشين ساير انواع منابع چربي در رژيم غذائي بشود.

ارسال نظر

سبد خرید شما

سبد خالی است

اطلاع رسانی

برای دریافت نمایندگی با شماره 02188633815 تماس حاصل فرمایید

اشتراک خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه
آدرس ایمیلتان را وارد کنید




آمار

  • بازدید امروز: 3597
  • بازدید دیروز: 3808
  • بازدید کل: 6619973