Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

چراغ قوه‌ی بدون قوه

چراغ قوه‌ی بدون قوه

تا حالا چند بار شده که شب هنگام، موقع رفتنِ برق دنبال چراغ قوه گشته اید ولی از اقبالِ بد با باتریِ ته کشیده آن مواجه شده اید؟ خوب، یک مخترع نوجوان ترتیب این مشکل را داده و چراغی ساخته که به جای قوه با گرمای دست کار می کند. برای روشن کردنش فقط لازم است زنده باشید... و البته گرم.

این چراغ که Hollow (توخالی) نام دارد توسط یک دختر ۱۵ ساله کانادایی اختراع شده. چراغ بی قوه (!) او در بین چهار برنده اختراعات در مراسم سالانه نمایش علوم گوگل قرار گرفته.

این یک رویداد سالانه است که هر بار بیش از هزار اختراع از سراسر جهان به آن ارسال می شود. یکی دیگر از برندگان، اریک چِن نام دارد که با استفاده از رایانه موفق به یافتن درمان جدیدی برای آنفولانزا شده. چِن ۱۷ ساله قصد دارد در آینده دنیا را نجات دهد. او از یک ابر رایانه و آزمایش های زیست شناختی برای تسریع روند درمان آنفولانزا کمک گرفته.

نفر بعدی وینی کومر از استرالیاست که از همه کم سن و سال تر است. او که تنها ۱۴ سال دارد و در بخش ۱۳-۱۴ ساله ها نفر اول شده یک اپلیکیشن اندرویدی توسعه داده که حدود ۷۰ ثانیه قبل از نزدیک شدن آمبولانس یا دیگر وسایل اورژانس، به راننده هشدار می دهد.

این اپ به GPS متصل می شود و با اطلاع به موقع به رانندگان، از امکان گیر کردن وسایل اورژانس در ترافیک سنگین جلوگیری می کند.

و اما نوجوان بعدی از کشور همسایه، ترکیه انتخاب شده. اِلیف بیلگین، ۱۶ سال دارد و به خاطر ساخت زیست-پلاستیک از پوست موز جزو برندگان قرار گرفته. هدف این دختر مخترع کاهش استفاده از پلاستیک های ساخته شده از نفت است تا به کم کردن آلودگی محیط زیست کمک شود.

و اما بر گردیم سراغ چراغ مخترع کانادایی؛ او قصد دارد در ادامه، اختراعش را با کاشی های ترمو الکتریک تکمیل کند. درواقع به جای استفاده از دو قطب مثبت و منفی برای ایجاد جریان الکتریکی، با گرم کردن یک قسمت و خنک نگهداشتن قسمت دیگر، الکترون ها را وادار به شارش در یک مدار بسته می کند.

لامپ های LED به کار رفته در چراغ بی قوه این مخترع نوجوان، با در دست گرفتن دسته دستگاه و گرم شدن توسط حرارت بدن روشن می شود. البته سمت دیگری در مجاورت هوا قرار دارد تا خنک بماند.

اگر سازندگان بتوانند این اختراع را با هزینه کم تولید کنند حتماً کمک بزرگی به مردم بی بهره از برق خواهد بود. در ضمن شما هم دیگر نیاز ندارید قبل از قطعی برق، شارژ بودنِ باتری چراغ قوه تان را بررسی کنید!

  • منبع: www.narenji.ir
  • تاریخ: سه شنبه 9 مهر 1392 - 20:49
  • نویسنده:
  • صفحه: عمومی
  • بازدید: 817

ارسال نظر

سبد خرید شما

سبد خالی است

اطلاع رسانی

برای دریافت نمایندگی با شماره 02188633815 تماس حاصل فرمایید

اشتراک خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه
آدرس ایمیلتان را وارد کنید




آمار

  • بازدید امروز: 2038
  • بازدید دیروز: 726
  • بازدید کل: 6614606