Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 2 دی 1403 - 21:59

تاثیرگذارترین و ناراحت کننده ترین جملات برای بچه

تاثیرگذارترین و ناراحت کننده ترین جملات برای بچه

جملاتی که والدین در هنگام صحبت کردن با کودک استفاده می کنند بر روحیه و روان کودک بسیار مهم و تاثیرگذارند پس سعی کنید از گفتن برخی جملات مخرب و ناراحت کننده به آنان پیشگیری کنید!

تربیت کودک کار ساده ای نیست. شما باید در رفتار با کودکتان محتاط باشید. ما در اینجا 10 جمله‌ای را که نباید به بچه‌هایتان بگویید، برایتان آورده‌ایم.


1. «بگذار من خودم این کار را انجام می‌دهم»
طبیعی است که می‌خواهید کنترل کارهای کودکتان را به عهده بگیرید. به عنوان مثال رختخواب او را جمع کنید یا اتاق‌اش را مرتب کنید اما با این کار او هیچ گاه نمی تواند(یا نمی‌خواهد) کارهایش را خودش انجام دهد.


2. «گریه نکن»
کودکان باید در بیان احساسات‌شان آزاد باشند. زمانی که به کودکتان می گویید: «گریه نکن» در واقع به او می‌فهمانید که گریه کردن اشتباه است، در صورتی که این کار طبیعی است.


3. «چرا نمی‌توانی شبیه… باشی؟»
هیچ چیز برای کودک دردناک‌تر از این نیست که بشنود برادر، خواهر یا دوستش بهتر از او است. به جای این کار، نقاط مثبت و منحصر به فرد او را تایید کنید.


4. «آیا مطمئنی که می‌‌خواهی آن را بخوری؟»
به جای قضاوت درباره کودک بهتر است درباره تغذیه و عادات غذا خوردن و ورزش کردن با او به گفتگو بنشینید.


5. «صبر کن تا… به خانه بیاید»
گفتن این جمله، 2 اشتباه به همراه دارد. اول این که تنبیه او تا زمانی که فرد مورد نظر به خانه بیاید، به تاخیر می‌افتد و او قادر است در این زمان به کار اشتباه خود ادامه دهد. دوم این که شما با گفتن این جمله نشان می‌‌دهید که بر کودکتان تسلطی ندارید.


6. «اتفاقی نیافتاده، حال تو خوب است»
شاید برای ما یک خراش چیز بزرگی نباشد اما برای کودکتان این طور نیست. یک خراش کوچک می‌تواند بدترین اتفاقی باشد که برای او می‌افتد. به ناراحتی کودکتان اهمیت دهید اما آن را بزرگ جلوه نکنید.


7. «من قول می‌دهم»
زمانی که شما زیر قول‌تان می‌زنید، در واقع اعتماد کودکتان را از بین می‌برید. بنابراین درباره مسائلی که احتمال می‌دهید ممکن است از توان شما خارج باشد، به جای کلمه «قول می‌دهم» از «سعی خودم را می‌کنم» استفاده کنید.


8. «او… دیوانه است»
اگر شما نمی‌خواهید فرزندتان، خواهر یا برادر خود را دیوانه بخواند، شما نیز نباید دیگران را به این نام بخوانید.


9. «دلیلی برای ترس وجود ندارد»
گفتن این جمله حقیقت ترس را برای کودکتان تغییر نمی‌دهد. بهتر است به جای این جمله با فرزندتان درباره ترس اش صحبت و به او در حل این مشکل کمک کنید.


10. «منم از تو متنفرم»
ممکن است گاهی کودکتان از روی عصبانیت این جمله را به شما بگوید. در این شرایط به جای این که مانند او رفتار کنید، بهتر است به او بگویید که بر خلاف او، دوستش دارید

نظرات

  • با عرض سلام و خسته نباشید. من مادری 38 ساله ام . دو فرزند پسر دارم. فرزند کوچکترم کده که موقع خواب ویا خستگی عمل مکیدن رو انجام بده همش در حتل مکیدنه . حتی بعضی مواقع وقتی نزدیکم میشه دهنش رو به دست بازو یا شکمم میزنه . گاهی اوقات انگار بدنم رو بو میکنه این عادتو فک کناز زمان شیر گرفتنش شروع کرد . من دوسال کامل بهش شیر دادم .کو تقریبا یک ماه طکل کشید که به مرور اونو از شیر گرفتم ولی همچنان اصرار به شیر خوردن واشت .خیلی از این حرکتش اذیت میشم گاهی فک میکنم از نظر روحی یا حتی جنسی ممکنه مشکل داشته بشه این رفتاررو توجمع هم انجام میده . الان که دارم پیام میدم سرشو نزدیکم کرده و دستش به بازومه و صدای مکیدن دهانش میاد . خواهش میکنم بهم کمک کنید مشکله پسر من چیه . اولا اذیتش میکردم ولی حالا کم به رو خودم میارم اما تاثیری نداره . چکتر ونم ؟ علتش چیه؟ به کی مراجعخ کنم؟ تورو خدا کمکم کنید تا دیر نشده ؟

ارسال نظر