Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 2 دی 1403 - 21:01

بزرگترين ربات راه رونده دنيا

بزرگترين ربات راه رونده دنيا

یک تولید کننده ابزارهای الکترونیک آلمانی اقدام به خلق اژدهای رباتیک غول پیکر آتشینی کرده و موفق شده با آن عنوان بزرگترین ربات متحرک دنیا را در رکوردهای گینس از آن خود کند.

در حقیقت این مخلوق شگفت انگیز کارخانجات ابزارهای الکترونیک Zollner Electronik AG آلمان یک ماشین متحرک نیست. بلکه می تواند نقش هایی هنرمندانه تر را بر عهده بگیرد. آنها این اژدها را Tradinno نام نهاده اند که ترکیبی از دو واژه tradition یا «عرف و سنت» و innovation یا «ابداع و اختراع» است.

تولید Tradinno از سال ۲۰۰۷ آغاز شده و در سال ۲۰۱۰ به پایان رسید. اما این اژدهای غول پیکر به تازگی توانست رکورد خود را ثبت کرده و برخی از صفحات کتاب رکوردهای گینس ۲۰۱۴ را به خود اختصاص دهد. زیرا با ارتفاع ۴.۵ متری و عرض ۳.۸ متری اش، فعلا بزرگترین رباتی است که قادر به راه رفتن است. طول بالهای این اژدها ۱۲ متر است و از نوک بینی تا انتهای دم آن بیش از ۱۵.۵ متر اندازه گیری شده. وزن Tradinno هم ۱۱ تن برآورد می شود.

این ربات عظیم الجثه نیروی حرکتی خود را از یک موتور توربو دیزلی ۲ لیتری و ۹ واحد کنترلی ماژولار کسب می کند. منبع نفس آتشین این اژدها هم یک کپسول گاز مایع ۱۱ کیلوگرمی است. درون این ربات می توانید ۵۰ فرمان هیدرولیک، ۲۷۲ شیر و دریچه هیدرولیک، ۴۳ کمک فرمان هیدرولیک، ۱۰ فرمان بادی، ۱۲ فرمان الکتریکی و بیش از ۱۳۰۰ متر کابل برق را بیابید. همچنین یک تانک ۸۰ لیتری خون نمایشی به Tradinno اجازه می دهد برنامه مخوف و ترسناکی را به نمایش بگذارد.

البته چهار پای عظیم این ربات غول آسا هم برای تیم طراحی موضوعی مشکل ساز به شمار می رفتند. آنها برای حل این مورد، به هر پا ۷ درجه آزادی عمل حرکتی دادند و این موضوع به ربات اجازه می دهد در گوشه ها و جاهای تنگ، همانند خرچنگ از بغل حرکت کند. و برای کنترل حرکت ربات هم از انتقال دو سویه بیسیم اطلاعات برای هر چهار واحد حرکتی بهره می برند. البته طرح مفهومی کنترل این ربات غول آسا و همچنین الگوریتم های راه رفتن آن در حال ثبت به صورت پتنت هستند.

 

 

  • منبع: www.narenji.ir
  • تاریخ: چهارشنبه 27 شهریور 1392 - 16:15
  • نویسنده:
  • صفحه: عمومی
  • بازدید: 1093

ارسال نظر