Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

برج شارد در لندن

برج شارد در لندن

رنزو پیانو معماری متولد ایتالیا است. با سنی در حدود 74 سال و آن قدر نام آشنا که بسیاری از علاقه مندان به دنیای معماری و طراحی، او و پروژه هایش را می شناسند. برنده جایزه پریتزکر که به آن نوبل معماری هم گفته می شود در سال 1998 است. شاید قدری از شهرت اش را به واسطه همین جایزه کسب کرده باشد و شاید انتخاب مجله تایم به عنوان یکی از 10 شخصیت تاثیر گذار در حیطه هنر در سال 2006 را بتوان یکی از عواملی دانست که وی و پروژه هایش را در کانون توجهات قرار داده است.

هر چه هست، Renzo Piano طراحی آسمانخراشی را به عهده داشته، که چند روز پیش در لندن پس از 12 سال از شروع به ساخت، با مراسمی ویژه افتتاح شد. برجی که فعلا لقب بلندترین برج اروپا را یدک می کشد: برج شارد.

البته مثل همیشه منتقدان و مخالفانی هم وجود دارند. مثلا یکی از نویسندگان روزنامه گاردین در ستون روزانه خود می گوید که "این برج شکاف و زخمی ماندگار برای صورت شهر لندن است" و نویسنده دیگری در این روزنامه می نویسد: "گران، خارج از قاعده و برای مردمی که اغلب شان اینجا زندگی نمی کنند. و یک استعاره و نماد کامل از چیزی که پایتخت ما در حال شبیه شدن به آن است."

معنا و مفهوم شارد؟

Shard به معنای شیشه شکسته یا خرده شیشه به کار می رود. واژه ای که خود گویای طرح کلی این ساختمان است.

این برج با ارتفاع 310 متر و با اختلافی در حدود 8 متر، بالاتر از برج City of Capitals در مسکو ایستاده و فعلا بلندترین آسمانخراش اروپا محسوب می شود. البته اگر شما هم علاقه مند به ساختمان های بلند مرتبه باشید، حتما می دانید که پاریس در تلاش است تا با برج های دو قلوی Hermitage که توسط نورمن فاستر انگلیسی طراحی شده اند، با ارتفاعی در حدود 323 متر این افتخار را از چنگ لندن در آورد و در سال 2014 خود را به عنوان میزبان بلندترین برج اروپا معرفی کند.

حالا آسمانخراش شارد با 78 طبقه، یک برج چند منظوره محسوب می شود. دفاتر کاری، منازل مسکونی، هتل، رستوران و محیط های تجاری، فضاهایی هستند که می توانید در این 78 طبقه بیابید. و در دل این ساختمان، 44 آسانسور به همراه 8 پله برقی وظیفه جابه جایی مراجعان را به عهده دارند. در آخر هم برای تکمیل این خرده شیشه غول پیکر از 11 هزار قطعه شیشه در نمای آن استفاده شده است.

در مراسم افتتاحیه، نور پردازی برج به همراه لیزر شو خبر از شروع به کار این ساختمان در یکی از پر جمعیت ترین پایتخت های جهان می دهد.

ارسال نظر

سبد خرید شما

سبد خالی است

اطلاع رسانی

برای دریافت نمایندگی با شماره 02188633815 تماس حاصل فرمایید

اشتراک خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه
آدرس ایمیلتان را وارد کنید




آمار

  • بازدید امروز: 4021
  • بازدید دیروز: 4310
  • بازدید کل: 6682824