Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

تست DNA برای تعيين مزه گوشت

تست DNA برای تعيين مزه گوشت

گاوها شبیه یکدیگراند اما مزه گوشت آنها با هم تفاوت دارد!

حالا یک تیم از محققان ثابت کرده که با تعدادی تست DNA می توان مشخص کرد گوشت کدام گاو خوشمزه تر است.

آشپزها از روش های مختلفی برای خوشمزه کردن طعم گوشت استفاده می کنند، اما این تیم تحقیقاتی سراغ ژن ها رفته.

آنها ۳۰۰۰ ژن موثر روی تولید بافت عضله را بررسی کرده اند تا مشخص کنند کدام یک از آنها روی مشخصه هایی مانند تُردی، طعم و… نقش دارند.

در نهایت یک لیست از ژن های مهم تهیه شده و تستی تشخیصی برای پیدا کردن این ژن ها در گوشت ساخته اند. حالا می توان نمونه گوشت را درون این تست قرار داد تا مشخص شود حاوی این ژن ها هست یا نه.

نتیجه بررسی با آزمایش روی گروهی از افراد به تایید رسیده و آنها قبول دارند که غذاهایی که از این تست موفق بیرون آمده اند طعم خوشمزه تری دارند.

با این حساب باید طی سال های آینده منتظر گاوهای دستکاری شده ژنتیکی باشیم تا گوشت شان خوشمزه تر باشد.

 

ارسال نظر

سبد خرید شما

سبد خالی است

اطلاع رسانی

برای دریافت نمایندگی با شماره 02188633815 تماس حاصل فرمایید

اشتراک خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه
آدرس ایمیلتان را وارد کنید




آمار

  • بازدید امروز: 3542
  • بازدید دیروز: 4310
  • بازدید کل: 6682345