روانشناسان معتقدند ديدن صحنههايي از خشونت در تلويزيون و يا سايتهاي اينترنتي، روي رفتار كودكان اثرات مخرب مشخصي را بر جاي ميگذارد.
به گزارش هرانا به نقل از جهان نیوز ، به گفته این دسته از روان شناسان؛ هنگامي كه كودكان تصاوير ترسناك و يا صحنههايي از تيراندازي را در فيلمها مشاهده ميكنند، برخي از آنها در پي انجام موارد مشابه آنها در بازيهاي كودكانه خود برميآيند، در حالي كه گروهي ديگر از ديدن چنين صحنههايي نگران، ناراحت و وحشتزده ميشوند.
در همین زمینه تحقیقی انجام شد که در آن کودکان را به دو گروه A و B تقسیم کردند و به گروه A فیلمی را نشان دادند که در آن یک کودک عروسکش را به شدت کتک می زد و به کودکان گروه B فیلمی نشان داده شد که در آن همان کودک با عروسکش مهمانی چای برگزار کرده است؛ کودکان گروه A با رفتاری مشابه به همان شیوه فیلمی که دیده بودند عروسکشان ر کتک زدند و در مقابل کودکان گروه B با مهربانی با عروسک بازی کردند.
طبق تحقیقات انجام شده، کودکان قادر به درک این موضوع نیستند که در برنامه های تلویزیونی وقتی شخصی به شخص دیگر حمله می کند حمله او واقعی نیست و نباید این رفتارها را تقلید کنند.
کارشناسان و محققان امور کودک بر این باورند که برنامه های تلویزیون بویژه در بخش کودکان نباید خشن باشد. زیرا کودکان براحتی از برنامه های تلویزیونی الگوبرداری می کنند.