Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 2 دی 1403 - 09:20

مهارت مدیر شدن را به فرزندان خود آموزش دهید

مهارت مدیر شدن را به فرزندان خود آموزش دهید

مهارت مدیر شدن را به فرزندان خود آموزش دهید



 

 رهبر یک تیم باید الگوی مناسبی باشد

 

 بسیاری از رهبران فضای کسب و کار، در نقش والدین نیز فعالیت دارند. آنها میان کار و خانواده با برگزاری بازی ها و مهمانی های خانوادگی تعادل برقرار می کنند. این گونه والدین اثر زیادی بر ذهن های جوان فرزندان شان بر جای می گذارند. کودکان امروز رهبران فردا هستند مخصوصا اگر والدینی داشته باشند که خود مدیریت جایی را بر عهده دارند.

برخی در ذات شان رهبری و مدیریت وجود دارد و برخی دیگر با یادگیری، رهبران موفقی می شوند. در ادامه به 14 نکته ی کاربردی در رابطه با ایجاد این مهارت ها از کودکی اشاره می شود.

الگوی خوبی باشید
رهبر یک تیم باید الگوی مناسبی باشد. زمانی که فرزند دار می شوید این واقعیت پر رنگ تر می شود چرا که باید میان کارها و وظایف تان در محل کار و منزل، تعادل ایجاد کنید.
 
فعالیت های تیمی را تشویق کنید
ابتدا علاقه ی فرزند تان را پیدا کنید، سپس او را تشویق به شرکت در تیم های ورزشی مدرسه یا خارج از آن کنید. بهترین آموزش کار گروهی از طریق شرکت در تیم های ورزشی داده می شود.
 
بر استقامت تاکید کنید
بهترین رهبران، شکست را به همان خوبی می پذیرند که موفقیت را. رهبران آینده را باید در معرض نا امیدی قرار داد نه اینکه آنها را از چنین شرایطی محافظت کرد. بچه ها باید زمانی که شخص دیگری در انتخابات انجمن دانش آموزی برنده می شود، یاد بگیرند که شکست را تحمل کرده و به پیش روند.

مهارت های مذاکره را یاد دهید
به جای اینکه «نه یا بله» گفتن به موقع را به فرزندتان یاد دهید، پیشنهادی به او داده و با زیرکی او را مجبور به ادامه ی فکر درباره ی پیشنهاد کنید. مهارت های مذاکره از جمله تسلیم نشدن از طریق ارائه ی جایگزین را به آنها بیاموزید.

اجازه دهید تصمیم گیری کنند
بچه ها باید هر چه زودتر تصمیم گیری را یاد بگیرند، زیرا به هنگام مواجهه با حق انتخاب های زیاد به مشکل برمی خورند و از آنجا که همه چیز را با هم می خواهند، برایشان سخت است که انتخاب های شان را به دو یا سه تا تقلیل دهند. کریستی همسر John Rampton (کارآفرین) می گوید:

«مزایا و معایب هر انتخاب را به فرزندتان بگویید تا بتواند تصمیمش را با بیشترین آگاهی ممکن بگیرد. این کار در تصمیم گیری صحیح روزانه به او کمک شایانی می کند.»

اعتماد به نفس را تمرین کنید
زمانی که به همراه خانواده به رستوران می روید، آیا برای فرزندتان هم سفارش می دهید؟ شما می توانید از این فرصت استفاده کرده و بهترین تمرین اعتماد به نفس را با اجازه دادن به فرزندتان در سفارش دادن غذایش انجام دهید. با این کار به آنها اجازه می دهید که خودشان از راه معاشرت با دیگران به چیزهایی که نیاز دارند دست یابند.

به کار تشویق کنید
گاهی کودکان دوست دارند که کار را شروع کنند. برای مثال اگر او علاقه دارد که آبمیوه فروشی کوچکی را به پا کند، مشوق او باشید. با بالا رفتن سنش می تواند کارهای مهم تری را به عهده گیرد و این پذیرش مسئولیت، لازمه ی رهبری است. 

برای بالا بردن اعتماد به نفس کودک

 گاهی کودکان دوست دارند که کاری را شروع کنند به آنها چنین اجازه ای بدهید

 
بازی های خانوادگی شبانه داشته باشید
شب ها بازی های فکری و تفریحی شبانه ای داشته باشید که همه ی اعضای خانواده در آن شرکت داشته باشند. استراتژی های اتخاذ شده در این بازی ها به رشد فکری فرزندتان کمک می کند.

مهارت های برنامه ریزی پروژه را یاد دهید
در خانواده برنامه های زیادی وجود دارد، از مسافرت گرفته تا مهمانی رفتن. به هنگام برنامه ریزی کودکان را هرگز نادیده نگیرید. با هر برنامه ریزی مانند شرایط کاری رفتار کنید، از بارش فکری اعضا گرفته تا دادن مسئولیت به حتی کوچک ترین فرد خانواده.

از برنامه ریزی های تصویری استفاده کنید
برای یاد دادن هدف گذاری به کودکان، تصاویر کارهایی که باید انجام دهند را بکشید و به آنها بگویید که دور آن تصاویر را قیچی کرده و به ترتیب اهمیت روی مقوایی بچسبانند. در این فرآیند علاوه بر اینکه کودک ساعات خوشی را می گذراند، خواسته هایش را تجسم کرده و هدفگذاری را به خوبی می آموزد.

از دور مراقب کار کودک باشید
زمانی که فرزند تان روی پروژه ای کار می کند و به مشکل برمی خورد، سریع وارد میدان نشوید و بگذارید خودش راه حل کار را بیابد. پس از اتمام کار، می توانید از او نحوه ی پیشرفتش را جویا شوید و بپرسید آیا امکان انجام دادن پروژه به شکل دیگری وجود داشته است یا خیر؟

مربی پیدا کنید
هر قدر الگوی خوبی برای کودک تان باشید، وجود یک مربی یا راهنما می تواند کمک شایانی به رشد او کند. یک دوست قابل اعتماد یا یکی از اعضای خانواده، مخصوصا اگر علایق مشترکی با فرزندتان داشته باشد، می تواند نقش راهنمای او را بازی کند.

به خواندن تشویق کنید
تحقیقات زیادی اثر شگرف مطالعه ی تفریحی کودکان (در زمینه های متنوع) را نشان داده اند. کودکان بیشتر و سریع تر از دیگر گروه های سنی یاد می گیرند. 

تربیت کودک،مدیر موفق،اعتماد به نفس کودک

کودکانتان را به خواندن کتاب تشویق کنید

 
به مثبت نگری کودک جایزه دهید
رابطه مستقیم مثبت نگری با موفقیت نباید در خانواده ی شما فراموش شود. زمانی که کودک تان با نگرش مثبتی مخصوصا در راه رسیدن به هدفش به مسایل نگاه می کند، به او جایزه دهید.

Miranda Marquit متخصص مالی می گوید:
«برای آموختن مدیریت مالی به کودک تان باید به او اجازه ی اشتباه کردن را نیز بدهید. از او بخواهید لیستی از خواسته هایش تهیه کند، سپس در اولویت بندی کمکش کنید.»

این درس در تمام مراحل زندگی به او کمک خواهد کرد. همچنین به آنها می آموزد که در آینده چه چیزی را می توانند بخرند و چه چیزی را نمی توانند.

این نکات فقط مخصوص ساختن رهبرانی برای آینده نیست بلکه در تمام زندگی به موفقیت فرزندان تان کمک خواهد کرد.

 

منبع: digiato.com

ارسال نظر