Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 2 دی 1403 - 18:10

استرس ات را بکُش

استرس ات را بکُش

همواره به خودتان یادآوری کنید عمر به سرعت باد می گذرد، آیا نگرانی به دلیل موضوعاتی که به خودتان سخت می گیرید، واقعا ارزشش را دارد؟

داشتن کمی استرس در زندگی بسیار طبیعی است و وجود حد متعارف آن موجب حرکت، پویایی و تلاش بیشتر می شودو برای دستیابی به شرایط بهتر، کسب آرامش و گاهی دوری از خطر ضروری است.


در زندگی پرفشار امروز استرس های بسیار زیادی افراد را در برگرفته است که دوری از آن ها همواره ممکن نیست؛ بنابراین داشتن مهارت مدیریت استرس، نیاز ضروری برای این شرایط تلقی می شود؛ البته این بحث دامنه گسترده ای دارد که با توجه به مجال اندک، تنها به توصیه های کاربردی در این زمینه اکتفا می کنیم.

* در گام اول شناسایی منابع استرس زا بسیار مهم است. گاهی کنترل این منابع برای ما میسر نیست، ولی شناسایی و مدیریت منشأ درونی و ذهنی استرس کمک زیادی به رفع آن می کند. بسیاری اوقات استرس ها تنها در ذهن وجود دارند و واقعیت بیرونی ندارند؛ مثل توقعات بیجا، ذهن خوانی، منفی بافی، کمال جویی و ....

* با واقعیت‌ها کنار بیایید و آن ها را بپذیرید. شرایطی که توان تغییرش را ندارید، بپذیرید. این کار کمک می کند بخش زیادی از استرس هایی که برای تغییر شرایط تحمل می کنید، از بین برود.

اعتماد به نفس تان را افزایش دهید. شما چیزی از کسانی که بهتر حرف می زنند، بهتر ارتباط برقرار می کنند، بهتر کار می کنند و ... کم ندارید. فقط خودتان راباور ندارید. در آینده در این باره بیشتر خواهیم نوشت. به خودتان احترام بگذارید و به ارزش های تان عمل کنید. به اندازه توانایی و متناسب با شرایط تان به دیگران تعهد دهید. اگر موضوع استرس زا به گفت و گو با شخص خاصی ربط دارد، در صورت امکان احساس تان را با او در میان بگذارید.

   از شرایط استرس زای عادی فرار نکنید. این کار باعث تقویت استرس تان می شود. روبه رو شدن با موضوعات موجب می شود دریابید موضوعات آن قدر که گمان می کردید نگران کننده نیست و تنها افکارتان آن ها را دشوار تلقی می کرد.

* برنامه ریزی کنید. با نظم و برنامه ریزی احساس آرامش بیشتری را تجربه می کنید.

* از خودتان توقع بیش از اندازه نداشته باشید. متناسب با نقاط ضعف و قوت تان حرکت کنید.

* به وظایف تان عمل کنید. تمام تلاش تان را به کار بگیرید و شرافتمندانه و با اعتماد کار کنید، نگران نتیجه نباشید و آن را به خداوند بسپارید. توکل آرام تان می کند.

* در شرایط استرس زا نفس عمیق بکشید. سعی کنید برای لحظاتی نسبت به تمام اجزای بدنتان آگاه باشید و آن ها را راحت بگذارید.

* از ورزش غافل نشوید. داشتن انرژی بیشتر روحیه تان را بانشاط تر می کند. سلامتی تان را در اولویت قرار دهید.

* همواره به خودتان یادآوری کنید عمر به سرعت باد می گذرد، آیا نگرانی به دلیل موضوعاتی که به خودتان سخت می گیرید، واقعا ارزشش را دارد؟

* حتما وقتی را در طول روز و هفته برای رسیدگی به علایق خودتان اختصاص دهید.

* دایره دوستی های سالم و رشد دهنده خود را گسترش دهید.

* مسائل ریز و درشتی را که در ارتباط با دیگران رنج تان می دهد تحمل نکنید؛ بلکه آن ها را حل کنید. بهترین کار گفت و گو با خود فرد است. در پایان به خاطر بسپارید شما بزرگ تر و ارزشمندتر از اتفاقات هستید.

ارسال نظر