فواید کارگاه مادر و کودک چیست ؟
فرآیند یادگیری و شناخت در کودکان به واسطه حرکت ، کنش فعال ، و بازی در سال های اولیه زندگی صورت می گیرد . کودک از طریق تجسم و خلاقیت به جذب و هضم دنیای اطراف خود می پردازد .
شرکت در فعالیت های جمعی مادرو کودک ، گذشته از تقویت جنبه های چهار گانه فوق ، بستری را برای شکوفایی استعداد کودک به وجود می آورد و به تقویت جنبه اجتماعی شخصیت کودک نیز کمک می کند.
روش کار این کلاس ها به نحوی است که کودک به طور موازی و در کنار مادر حین فعالیت متمرکز بر اهداف فوق ، به صورت مستقل به خلق یک اثر هنری می پردازد
در این کارگاه ها هدف پرورش است و نه آموزش و انتظار دریافت پاسخی از کودک در برابر آنچه به صورت کارگاه به او ارائه میشود نیست. بلکه هدف ایجاد فضا و بستری سزاوار و سرشار از مهر، همچون خانواده، برای پرورش کودک است. توجه به هر آن چیزیست که از طریق پنج حس کودک (شنوایی، بینایی، بویایی، چشایی و لامسه) دریافت میشود بطور کل کارگاه های مادر و کودک با هدف پرورش خلاقیت کودکان همچنین هم پوشانی و برطرف کردن مشکلات یا ضعف های ارتباطی، تشکیل میشود که در این راستا چند رویکرد را دنبال می کنند، هدایت کارهای عملی مادران و کودکشان طی کارگروه های مشترک تجربی که طی این کار گروه ها مادر و کودک زمان بیشتری را با آرامش به خلق اثر یا خلاقیت و حتی انجام کاری ساده می پردازند که به مانوس شدن مادر و کودک بیشتر از پیش کمک می کند همچنین شناسایی ناهنجاری های کودک و مادر و برطرف کردن آن در این جمع ها صورت می پذیرد. اما اینکه هر کارگاهی چه ایده ای دارد و چه موفقیت هایی را کسب کرده است بسته به آن مرکز است!