نتیجه بررسی 18هزارو737 کودک 6 تا 7ساله در ایتالیا نشان داد کودکانی که مرکبات و کیوی بیشتری مصرف میکنند، تا 44 درصد کمتر از گروه شاهد، علائمی مانند خسخس سینه در آنان دیده میشود.
کودکانی که بیشتر از این میوهها میخوردند،علاوه بر اینکه 28 درصد کمتر دچار آبریزش بینی میشدند، احتمال ابتلا به سرفه مزمن نیز در آنها 25 درصد کمتر از دیگران بود و تا 32 درصد هم کمتر به تنگی نفس مبتلا میشدند.
به گفته محققان، مصرف میوههای غنی از ویتامین ث، حتی در پایین ترین حد نیز میتواند در کاهش خسخس سینه و دیگر علائم حساسیتی در کودکان، بهویژه کودکان مستعد ابتلا به آنها موثر باشد.