گاوها شبیه یکدیگراند اما مزه گوشت آنها با هم تفاوت دارد!
حالا یک تیم از محققان ثابت کرده که با تعدادی تست DNA می توان مشخص کرد گوشت کدام گاو خوشمزه تر است.
آشپزها از روش های مختلفی برای خوشمزه کردن طعم گوشت استفاده می کنند، اما این تیم تحقیقاتی سراغ ژن ها رفته.
آنها ۳۰۰۰ ژن موثر روی تولید بافت عضله را بررسی کرده اند تا مشخص کنند کدام یک از آنها روی مشخصه هایی مانند تُردی، طعم و… نقش دارند.
در نهایت یک لیست از ژن های مهم تهیه شده و تستی تشخیصی برای پیدا کردن این ژن ها در گوشت ساخته اند. حالا می توان نمونه گوشت را درون این تست قرار داد تا مشخص شود حاوی این ژن ها هست یا نه.
نتیجه بررسی با آزمایش روی گروهی از افراد به تایید رسیده و آنها قبول دارند که غذاهایی که از این تست موفق بیرون آمده اند طعم خوشمزه تری دارند.
با این حساب باید طی سال های آینده منتظر گاوهای دستکاری شده ژنتیکی باشیم تا گوشت شان خوشمزه تر باشد.